Μπορεί να έχει απενεργοποιηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι απλώς να διατηρεί την ιδιοκτησία (μέχρι να πωληθεί η εταιρεία) αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανεμφανίστηκε!

Έκτακτη επίσκεψη Γιαννακόπουλου στον Λιόλιο, σφοδρά παράπονα Πεδουλάκη στον Πιτσίλκα και μια κατάσταση στον Παναθηναϊκό που μόνο ήρεμη δε χαρακτηρίζεται

Μπορεί να έχει απενεργοποιηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι απλώς να διατηρεί την ιδιοκτησία (μέχρι να πωληθεί η εταιρεία) αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανεμφανίστηκε!

Στην ουσία το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός καταγράφει δύο εμφανίσεις του ιδιοκτήτη του. Η πρώτη είχε να κάνει με την απόφαση απομάκρυνσης των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Πρίφτη (και συνεργατών) από την ομάδα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για την Basket LeagueΑυτό συνέβη στις 12 Απριλίου.

Περίπου δύο μήνες μετά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε το ίδιο δυναμικά. Με έκτακτη επίσκεψη στον πρόεδρο της ΕΟΚΒαγγέλη Λιόλιο και ολιγόλεπτη επαφή μαζί του.

Ο λόγος; Αυτό που μοιράζεται από χθες το βράδυ από τους πράσινους κι αφορά στη διαιτησία της αναμέτρησης με τη Λάρισα. «Μέχρι να πουληθεί ο Παναθηναϊκός δε θα σας επιτρέπω να μας κλέβετε» ειπώθηκε, κατά μια πληροφορία από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

Ανεπίσημα ο Παναθηναϊκός εξέφραζε παράπονα για τη διαιτησία (κι εκφράστηκε στα φιλικά προσκείμενα Μέσα) ενώ άφησαν αιχμές χωρίς να το κατονομάσουν, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Βόβορας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα, ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέφρασε με έντονο τρόπο τα παράπονά του στον Νίκο Πιτσίλκα λέγοντάς του ότι «και στους τέσσερις αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρά παράπονα». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον κατηγόρησε ακόμα και για εντοπιότητα (ο Πιτσίλκας είναι Λαρισαίος) και ήταν πολύ έντονες οι διαμαρτυρίες του.

Γενικά οι πράσινοι τα έχουν βάλει με τη διαιτησία, με την ΕΟΚ, την ΚΕΔ κι όλα αυτά ενόψει του πέμπτου αγώνα με την Λάρισα όπου δε θα αγωνιστεί κατά τα φαινόμενα ο Ιωάννης Παπαπέτρου (υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο μετά τον τραυματισμό που είχε σε διαφημιστική πινακίδα) και κατ’ επέκταση στη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό που αναμένεται να ακολουθήσουν για τους τελικούς. Και μαζί με αυτά προφανώς τους προβληματίζει και η εικόνα που δεν τους κολακεύει καθόλου.