«Με την ευθυκρισία του και τη συναίσθηση του δικαίου απέπνεε και ταυτόχρονα εισέπραττε πάντα σεβασμό», αναφέρει η ανακοίνωση

Τη δική τους τοποθέτηση έκαναν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά: «Μεγάλη οδύνη και θλίψη είναι τα συναισθήματά μας στο άκουσμα της είδησης ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας εμβληματικός παράγοντας στον αθλητικό -και όχι μόνο- χώρο.

Με την ευθυκρισία του και τη συναίσθηση του δικαίου απέπνεε και ταυτόχρονα εισέπραττε πάντα σεβασμό τόσο στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και στους αμέτρητους αντιπάλους στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ενασχόλησή του με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού έφερε την απόγειο στα ηγετικά του χαρίσματα.

Ο Παναθηναϊκός καθιερώθηκε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων μπάσκετ στην Ευρώπη χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη με την οποία αγκάλιασε ο Παύλος την ομάδα επί σειρά δεκαετιών.

Και παρά το γεγονός ότι ήταν αφοσιωμένος στο μπάσκετ του Τριφυλλιού, ποτέ δεν ξέχασε και τα άλλα Τμήματα της ομάδας.

Μέχρι τελευταίας στιγμής έβρισκε χρόνο κι ενέργεια να βοηθήσει και να συνδράμει σε κάθε δραστηριότητα και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του δίπλα μας ήταν σταθερή και ανεξάρτητη των επιτυχιών που έφερνε στο μπάσκετ του Τριφυλλιού.

Το μέγεθος της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό και τον αθλητισμό της χώρας είναι ανυπολόγιστο. Η ευχή μας είναι να μείνει η αξιοπρέπεια και το ήθος του μεγάλου άνδρα παρακαταθήκη για το μέλλον.

Συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειας του Παύλου Γιαννακόπουλου ως αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ελαφρύ να ‘ναι το χώμα Παύλο μας…».