ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Μήπως είναι η ευκαιρία του Αταμάν να «χτίσει» τον ελληνικό κορμό;

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει δύο παίκτες με σοβαρούς τραυματισμούς, ωστόσο μπορεί να έχει μία ευκαιρία ο Εργκίν Αταμάν.
Παναθηναϊκός: Μήπως είναι η ευκαιρία του Αταμάν να «χτίσει» τον ελληνικό κορμό;

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να θέλει με κάθε τρόπο έναν τίτλο φέτος, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του δεν πρέπει να ξεχνούν σε ποια ομάδα έχουν έρθει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Η ομάδα της Αθήνας έχασε πριν λίγες μέρες με σοβαρό τραυματισμό και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός χτύπησε στην προπόνηση, έπαθε κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού του και άμεσα μπήκε στο χειρουργείο για να διορθωθεί η κατάσταση.

Έτσι ο Παναθηναϊκός, όπως βγαίνει ξεκάθαρα και από τον ίδιο τον Τούρκο κόουτς, θα κινηθεί για ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ του.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα φτάσει τους 9 ξένους στο ρόστερ του, κάτι που θα αφαιρέσει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τους Έλληνες παίκτες.

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν πρέπει να δώσει αξία στους Έλληνες!

Μετά από μερικές χρόνια, ο Παναθηναϊκός άρχισε να… χτίζει τον ελληνικό κορμό του, κάνοντας σπουδαίες κινήσεις και με μέλλον το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Ο Κώστας Σλούκας φόρεσε την πράσινη φανέλα για τρία χρόνια, ο Ντίνος Μήτογλου επέστρεψε για να γίνει ηγέτης, ενώ το δρόμο της επιστροφής πήρε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός πήρε και νεαρούς παίκτες όπως ο Δημήτρης Μωραΐτης, που έδειξε στο Περιστέρι ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, ενώ πάντα υπάρχει στο ρόστερ ο Λευτέρης Μαντζούκας που αρχίζει και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ.

Ενώ φυσικά δε χρειάζεται να πάμε σε περιπτώσεις όπως αυτή του Σαμοντούροβ που αποτελεί επένδυση και για το ελληνικό μπάσκετ.

Ωστόσο αν και έχει αυτή την πρώτη… ύλη ο Παναθηναϊκός, αντί να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να «χτίσει» το μέλλον του, πάει να κάνει άλλες προσθήκες.

Συγκεκριμένα, ο Μωραΐτης θα περιοριστεί ακόμα περισσότερο με την παρουσία του Κέντρικ Ναν, αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον υπάρχουν στο ρόστερ, ο Σλούκας, ο Βιλντόζα, ο Γκάι και ο Γκραντ.

Την ίδια στιγμή αν αποκτηθεί και άλλος ξένος που θα παίζει τόσο στο «3» αλλά και στο «4», ανάπτυξη και βελτίωση που θα είχαν ο Μαντζούκας και ο Καλαΐτζάκης αν αγωνιζόντουσαν περισσότερο θα πάει πίσω. Ειδικά όταν επιστρέψει και ο Χουάντσο που θα περιοριστούν πλήρως.

Μήπως λοιπόν ο Εργκίν Αταμάν και ο Παναθηναϊκός πρέπει να δουν τον ελληνικό κορμό τους, αυτόν που έχει πάει μπροστά όλες τις ομάδες μας στην Ευρώπη;

Γιώργος Νικολαΐδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Μπορεί ο Χέιζ Ντέιβις να γίνει ο «μεσσίας» της σεζόν;

Παναθηναϊκός: Μπορεί ο Χέιζ Ντέιβις να γίνει ο «μεσσίας» της σεζόν;

Ο Χέιζ Ντέιβις είναι ο παίκτης που μπορεί να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αγωνιστικό τέλμα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Καντέρ τα έχωσε χοντρά στον Αταμάν – «Άκουσα πως υπάρχουν πολλές φήμες πως θα τον απολύσουν»

Ο Καντέρ τα έχωσε χοντρά στον Αταμάν – «Άκουσα πως υπάρχουν πολλές φήμες πως θα τον απολύσουν»

Φοβερές ατάκες από τον Ενές Καντέρ κατά του Εργκίν Αταμάν σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα, τι είπε για τον Τούρκο προπονητή

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου γυρίζει αρχικά η κατάσταση

Παναθηναϊκός: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου γυρίζει αρχικά η κατάσταση

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μάλλον στη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση στην εποχή Αταμάν, διέξοδος το Κύπελλο Ελλάδας

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός : Υπαρκτό το σενάριο να αναλάβει ο Ιτούδης στη θέση του Αταμάν

Παναθηναϊκός : Υπαρκτό το σενάριο να αναλάβει ο Ιτούδης στη θέση του Αταμάν

Δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Ιτούδης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να πάρει τη θέση του Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «For the Love of Sports» – Μια ξεχωριστή ημέρα για τον αθλητισμό

«For the Love of Sports» – Μια ξεχωριστή ημέρα για τον αθλητισμό

Παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και το Μαρούσι επισκέφθηκαν τη σχολή Μωραΐτη για συζήτηση και κουβέντα με τους μαθητές.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου: 35 βολές εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου: 35 βολές εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εκτέλεσαν 35 βολές, από τις οποίες έβαλαν τις 26.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός όταν βρέθηκε στην θέση του Παναθηναϊκού στο τέλος κέρδισε το Triple Crown – Μπορεί να το κάνει και ο Παναθηναϊκός;

Ο Ολυμπιακός όταν βρέθηκε στην θέση του Παναθηναϊκού στο τέλος κέρδισε το Triple Crown – Μπορεί να το κάνει και ο Παναθηναϊκός;

Το μήνυμα είναι διαχρονικό πως καμία σεζόν δεν κρίνεται τον Φεβρουάριο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Το φάουλ του Αταμάν να μη δώσει το χέρι στον αντίπαλο προπονητή μετά την ήττα

Το φάουλ του Αταμάν να μη δώσει το χέρι στον αντίπαλο προπονητή μετά την ήττα

Σε κάθε περίπτωση, η χειραψία μετά το παιχνίδι αποτελεί άτυπο κανόνα σεβασμού, ειδικά σε αγώνες υψηλής έντασης.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Θα είχε φύγει ήδη ο Αταμάν από τον Παναθηναϊκό…

Θα είχε φύγει ήδη ο Αταμάν από τον Παναθηναϊκό…

Δεν νιώθει άνετα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Εργκιν Αταμάν…

Μπάσκετ