Παναθηναϊκός: Ο Στέφαν Γιόβιτς έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας (17/01) και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ο Στέφαν Γιόβιτς έφτασε στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Έστω και με μια εβδομάδα καθυστέρηση ο Στέφαν Γιόβιτς πάτησε σε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Δευτέρας (17/1) και πλέον αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με το «τριφύλλι».

Η άφιξη του Σέρβου γκαρντ πήρε παράταση, καθώς τον… πρόλαβε ο κορονοϊός, φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από τη χώρα του λίγο μετά τις 17:00.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ρίσκο αλλά δε γίνεται αλλιώς, με τον ίδιο να προχωρά στις πρώτες του δηλώσεις.

Για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Έχετε δίκιο, έλειψα για έξι μήνες, γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό με την εθνική ομάδα. Τώρα είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω πως το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Νιώθω εξαιρετικά. Μου είχαν πει πως θα μείνω εκτός για δύο μήνες. Ύστερα από κάποιες εξετάσεις στη Γερμανία αποφασίσαμε να μείνω εκτός για παραπάνω καιρό, για να είμαι ασφαλής και 100% έτοιμος. Μιλήσαμε με τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο και ήταν εύκολο να αποφασίσω να υπογράψω εδώ».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο