Η σχέση που έχει καλλιεργήσει ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του στο μπάσκετ είναι μοναδική και δύσκολα θα αλλάξει αφού έχει γερές βάσεις.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου διατρανώθηκε η πίστη των οπαδών στον προπονητή και τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε έχει γερά αντανακλαστικά

Η σχέση που έχει καλλιεργήσει ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του στο μπάσκετ είναι μοναδική και δύσκολα θα αλλάξει αφού έχει γερές βάσεις.

Έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός και οι οπαδοί της ομάδας λειτουργούν συχνά σαν… ένα σώμα και μια ψυχή. Όταν πονάει ο ένας το ίδιο αισθάνεται και ο άλλος. Στις χαρές και στις λύπες μαζί, που λέει και το σύνθημα.

Αντιπροσωπεία μελών της Θύρας 13 βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (6/10) και στη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας πριν από τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε. Οι δύο συνεχόμενες ήττες (από Μονακό και Άρηοδήγησαν τον κόσμο στην έμπρακτη απόδειξη συμπαράστασης. Θα βρίσκονται και στο γήπεδο την Πέμπτη (7/10) αλλά αισθάνθηκαν την ανάγκη να τονώσουν ψυχολογικά τους πάντες.

«Κόουτς είμαστε μαζί σου. Σε πιστεύουμε. Και θέλουμε να μείνεις για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό» ήταν τα λόγια τους προς τον Δημήτρη Πρίφτη. Όπως επίσης ξεκαθάρισαν και πόσο πολύ πιστεύουν ότι οι παίκτες θα δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το ΟΑΚΑ εδώ που τα λέμε δίνει άλλη ώθηση. Και ο κόσμος ξεκαθάρισε το εξής: «Να μη σας ενδιαφέρουν οι ήττες στους πρώτους αγώνες. Θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά»

Ο Πρίφτης ευχαρίστησε τους οπαδούς για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία. Τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους για την ομάδα. Κι από την πλευρά του ξεκαθάρισε: «Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Όπως και ο αρχηγός, Ιωάννης Παπαπέτρου, ξεκαθάρισε ότι: «Θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, πόσο μας βοηθάτε και θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

Έτσι κι αλλιώς, πρόβλημα μεταξύ ομάδας/προπονητή/κόσμου δεν εμφανίστηκε στον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια.