Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Σέλβιν Μακ. Ο Αμερικανός αναχώρησε για τις ΗΠΑ επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Ο Σέλβιν Μακ αναχώρησε για τις ΗΠΑ και έτσι μία σεζόν που ούτως ή άλλως ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες έλαβε τέλος για αυτόν. Όπως επίσης ο Σέλβιν Μακ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και βέβαια δεν πρόκειται να επιστρέψει. Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι ο Μακ δεν υπολογίζεται. Άλλωστε αν ο Νεμάνια...

Ο Σέλβιν Μακ αναχώρησε για τις ΗΠΑ και έτσι μία σεζόν που ούτως ή άλλως ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες έλαβε τέλος για αυτόν.

Όπως επίσης ο Σέλβιν Μακ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και βέβαια δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι ο Μακ δεν υπολογίζεται. Άλλωστε αν ο Νεμάνια Νεντοβιτς ήταν υγιής τότε ο Μακ θα είχε βγει από το ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός ήρθε αρχικά στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο ενός μήνα το οποίο επεκτάθηκε. Διαδέχτηκε τον Κιφερ Σάικς ο οποίος με τη σειρά του είχε διαδεχτεί τον Πιερ Τζάκσον. Σε μία χρονιά ούτως ή άλλως προβληματική για τον Παναθηναϊκό ειδικά σε ότι αφορά στη θέση 1.

Ο Μακ είχε κάποια καλά παιχνίδια στην αρχή αλλά στην πορεία η απόδοση του έπεφτε και ουσιαστικά είχε σταματήσει να υπολογίζεται εδώ και πολύ καιρό. Οι τραυματισμοί των Μπρέι και Νέντοβιτς τον κράτησαν στο ρόστερ και όταν επέστρεψε ο Αμερικανός ο Σέλβιν Μακ απλώς παρέμεινε επειδή ο Σέρβος δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει.

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται η θητεία του Μακ στον Παναθηναϊκό που σίγουρα δεν μπορεί κανείς να πει ότι θα μείνει αξέχαστη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης στις σειρές με ΑΕΚ και Λαύριο περισσότερο ήταν θεατής παρά ενεργός.

Τέλος η όλη ιστορία με τον Μακ αλλά και όσα προηγήθηκαν με τους Τζάκσον και Σάικς δεν είναι τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από την παταγώδη αποτυχία του Παναθηναϊκού να βρει έναν παίκτη της προκοπής που θα έδενε με την ομάδα στη θέση 1.

Όσο και αν τα περιορισμένα οικονομικά αποτελούν δικαιολογία σίγουρα είναι απορίας άξιον που οι πράσινοι είχαν τρεις στις τρεις αποτυχίες σε αυτές τις επιλογές.

Ξέχωρα από το γεγονός ότι θεση 1 είναι πάρα πολύ σημαντική αφού σε όλη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κάνει αλχημείες χωρίς να έχει ένα playmaker της προκοπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαύριο: Η 6η ομάδα πλην Ολυμπιακού που νικά τον Παναθηναϊκό δυο φορές τη σεζόν!

Έγκλημα στη Κέρκυρα: Σοκ – Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων

Αλέξης Παππάς σε live σύνδεση με την Αλέσια: «Το μονόπετρο της έδωσε άλλος!»