Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση. Τόσο μεγάλη όσο το μπόι του. Την ονομάζουν Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα πρέπει να τον περιορίσει.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση. Τόσο μεγάλη όσο το μπόι του. Την ονομάζουν Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο σέντερ των «πρασίνων», αλλά και ολόκληρος ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον περιορίσει.

«Πρέπει να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι και όπως είμαστε τις τελευταίες μέρες. Σίγουρα το πιο σημαντικό κομμάτι θα είναι η άμυνα. Έχουμε πάρει 3 σερί ματς στην Euroleague, έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το κρατήσουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση», εξήγησε ο Παπαγιάννης.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τον Μιλουτίνοφ: «Τόσο εγώ όσο και όλοι οι ψηλοί πρέπει να τον περιορίσουμε στα ριμπάουντ. Ένας από τους κορυφαίους ριμπάουντερ στη Euroleague. Εμείς οι ψηλοί πρέπει να δώσουμε μάχη.

Ο Παπαγιάννης ρωτήθηκε για τη συνέχεια της Euroleague, ωστόσο η απόκρισή του έδειξε μόνο ένα πράγμα: «Δεν έχει σκεφτεί κανείς τη συνέχεια, σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να παίρνουμε τις νίκες.

Τέλος ανέφερε: «Eίναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας. Όλη η Ευρώπη θα το παρακολουθήσει, όποτε υπάρχει μεγάλο κίνητρο για το ματς. Θέλουμε να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ και σίγουρα θα είναι. Εμείς θέλουμε τη στήριξη του έκτου παίκτη μας, των φιλάθλων μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη αύριο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram