ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Συρρέει ο κόσμος στην Μητρόπολη (pics)

Από τις 6 το πρωί μαζευόταν κόσμος στην Μητρόπολη για το λαϊκό προσκύνημα

Η σωρός του Παύλου Γιαννακόπουλο έφτασε στις 8 το πρωί στην Μητρόπολη Αθηνών, αλλά από τις 6 το πρωί ο κόσμος μαζευόταν για να στήσει ουρά και να μπει εντός του Ναού για να πει «αντίο» στον σπουδαίο αυτόν παράγοντα.

Αρκετοί έφευγαν με δάκρυα στα μάτια, καθώς ο Παύλος Γιαννακόπουλος συνέδεσε το όνομά του με τις σπουδαιότερες επιτυχίες του Παναθηναϊκού στην ιστορία του και δημιούργησε πολλούς οπαδούς στο μπάσκετ με τους ευρωπαϊκούς τίτλους που κατέκτησε η ομάδα υπό την ηγεσία του.

Στεφάνια κατατέθηκαν μεταξύ άλλων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τους υπάλληλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον πρόεδρο του ΔΣ της Superleague και των μελών της ΕΕ ΕΠΟ.
Να σημειωθεί ότι εκτός παραγόντων και μελών της Παναθηναϊκής οικογένειας, αρκετός κόσμος κατέβηκε για το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο από την επαρχία, με συνδέσμους του Παναθηναϊκού να συρρέουν με πούλμαν στην Αθήνα.
Το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του θα ολοκληρωθεί στις 13:30 και στις 15:00 θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακουλουθία και η κηδεία, σε οικογενειακό περιβάλλον.

«Παύλο Θεέ, για πάντα ανάμεσά μας»

Ο Ομπράντοβιτς στην Αθήνα για τον Παύλο (pics)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ