Τόμας

Ο Ντεσόν Τόμας, που έκλεισε στην Άλβαρκ Τόκιο, έστειλε τον δικό του ξεχωριστό «αποχαιρετισμό προς τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντεσόν Τόμας, που έκλεισε στην Άλβαρκ Τόκιο, έστειλε τον δικό του ξεχωριστό «αποχαιρετισμό προς τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντεσόν Τόμας ήρθε στον Παναθηναϊκό ως ένα σημαντικός μεν παίκτης, αλλά και ως ένας παίκτης που δεν έμενε πάνω από 1 χρόνο στις περισσότερες ομάδες που πήγαινε.

Στο «τριφύλλι», όμως, στέριωσε και πέρασε δυο εξαιρετικά χρόνια, στα οποία έδειξε την κλάση του. Ο Παναθηναϊκός έτσι έχει πια ειδική θέση στην καρδιά του και ο Αμερικανός, που έκλεισε στην Άλβαρκ Τόκιο, θέλησε να «αποχαιρετήσει» το «τριφύλλι» με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Ντεσόν Τόμας πόσταρε ένα μήνυμα για την στάση ζωής του και για την επόμενη μέρα της καριέρας του. Εκεί έκανε ειδική μνεία στους «πράσινους» και ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού για την αγάπη και τη στήριξη. Ήταν δυο υπέροχα χρόνια, γεμάτα πρόοδο και πάθος. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά».

Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε αναφορά σε κάποια πράγματα που προφανώς χαρακτηρίζουν τη στάση του απέναντι στην ζωή και τα οποία θα ήθελε να τα μοιραστεί με όλους, για να τα κάνουν πράξη κι αυτοί.

Έτσι τόνισε: «Να παίρνεις κάθε μέρα ξεχωριστά. Κυκλωμένος από θετικά συναισθήματα. Να οραματίζεσαι τους στόχους σου. Να ανταμείβεις τον εαυτό σου. Να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να αναγνωρίζεις την πρόοδό σου. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους».

Για τη νέα σελίδα της καριέρας του στην Ιαπωνία ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι μου στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Η αγάπη είναι αγάπη».

Ο Τόμας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην Euroleague, όπου είχε μέσο όρο 13,9 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 13.6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 28 ματς.