ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Εκτός 12άδας ο Μπέικον, πιάνει δουλειά ο Μπετσίροβιτς

Με απόφαση του Χρήστου Σερέλη ο Αμερικανός δε θα αγωνιστεί σε μια απόφαση που προμηνύει εξελίξεις. Δίπλα στον πάγκο κάθεται ο Σάνι Μπετσίροβιτς που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Εκτός 12άδας ο Μπέικον, πιάνει δουλειά ο Μπετσίροβιτς

Η νέα εποχή που θα έχει ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι διακρίνεται σιγά- σιγά καθώς ήδη κάποιες αποφάσεις είναι δρομολογημένες ενώ κάποιες εξελίξεις αναμένονται.

Κατ’ αρχήν είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο Τεχνικό Διευθυντή με δεδομένο ότι ο Σάνι Μπετσίροβιτς βρίσκεται στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ και μάλιστα κάθεται δίπλα στον πάγκο της ομάδας. Κατά δεύτερο λόγο, ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να αφήσει εκτός 12άδας τον Ντουέιν Μπέικον σε μια κίνηση με πολύ μεγάλη σημασία.

Είναι μια «γενναία» απόφαση από πλευράς του προπονητή του Παναθηναϊκού κι ασφαλώς έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς αν επιχειρήσουμε τον αποσυμβολισμό της τότε προφανώς και θα σταθούμε στην ανάγκη να παίξουν οι «πράσινοι» περισσότερο ως ομάδα. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο Μπέικον δεν αποδίδει καλά στους τελευταίους αγώνες και κυρίως βγάζει μια πολύ κακή νοοτροπία στο παρκέ.

Θα σηματοδοτήσει εξελίξεις αυτή η απόφαση; Είναι κάτι που περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι δεδομένο ότι ο Μπέικον δεν έχει κάποιο θέμα τραυματισμού, άρα η απόφαση του Σερέλη είναι καθαρά για αγωνιστικά κριτήρια.

Σε ό,τι αφορά στον Μπετσίροβιτς, ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν άνθρωπο για το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή από τη στιγμή κατά την οποία η ιδιοκτησία έχει αποφασίσει να πάει σε ένα τέτοιο μοντέλο και με δεδομένο ότι η θέση παραμένει κενή μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Σλοβένος επιστρέφει για 3η θητεία στον Παναθηναϊκό μετά την πρώτη του (2006-2008) ως παίκτης και τη δεύτερη (2015-2016) ως μέλος του τιμ του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Μετά τον Παναθηναϊκό ο Μπετσίροβιτς ασχολήθηκε με το project της Τσεντεβίτα/Ολίμπια (η ομάδα μεταφέρθηκε από το Ζάγκρεμπ κι απορροφήθηκε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα) και πλέον ετοιμάζεται για ακόμα μια θητεία στους «πράσινους».

Θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να «τρέξει» τα θέματα που θα έχει ο Παναθηναϊκός στη νέα του εποχή την ίδια στιγμή μάλιστα που ιστοσελίδα της Σερβίας αναφέρει ότι επίκειται τριετής συμφωνία με τον Πάμπλο Λάσο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Εκτός 12άδας ο Μπέικον, πιάνει δουλειά ο Μπετσίροβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.