ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Πανιώνιος: Του… αλλάζουν πόλη!

Ο Πανιώνιος είναι η μόνη ομάδα της Basket League που μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί καθόλου. Ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή η ηρεμία να είναι πριν από την… καταιγίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους την ΚΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με επιχειρηματία ώστε να «μπει» κι αυτός στον «ιστορικό». Και...
Πανιώνιος: Του… αλλάζουν πόλη!

Ο Πανιώνιος είναι η μόνη ομάδα της Basket League που μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί καθόλου. Ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή η ηρεμία να είναι πριν από την… καταιγίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους την ΚΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με επιχειρηματία ώστε να «μπει» κι αυτός στον «ιστορικό».

Και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, αν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν δραστηριοποιούνταν στη Δράμα, πόλη στην οποία σχεδιάζεται να παίξει ο Πανιώνιος τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Ακριβώς αυτό προβλέπει το πλάνο που συζητούν ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος με τον επιχειρηματία από τη Δράμα. Να μετακομίσει η ομάδα και από τη Νέα Σμύρνη να βρεθεί στην πόλη της Μακεδονίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εξαφάνιση που προκαλεί ανησυχίες

Αν τελικά κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί τότε θα μιλάμε για κοσμογονία. Ο Πανιώνιος είναι συνυφασμένος με τη Νέα Σμύρνη.

Οι συζητήσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι προχωρημένες με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για την πώληση της ΚΑΕ.

Εξάλλου, αυτές δεν ήταν οι πρώτες επαφές με άλλες πόλεις της Ελλάδας, δίχως ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει θετική κατάληξη.

Θυμίζουμε πως η Δράμα είχε ομάδα στην Basket League ως και το 2015. Ο ΚΑΟΔ ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και η ΚΑΕ διαλύθηκε.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Του… αλλάζουν πόλη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College