Τρομερό ξέσπασμα από τον πρόεδρο του Πανιωνίου

Το παιχνίδι στην Αμαλιάδα είχε μόλις τελειώσει, με τα Τρίκαλα να κερδίζουν τον Κόροιβο και να στέλνουν την ομάδα της Ήλιδας στην Α2. Αρκετά χιλιόμετρα νοτιότερα, στην Κρήτη, ο Πανιώνιος μπορεί να είχε ηττηθεί από το Ρέθυμνο, όμως πανηγύριζε την παραμονή στην Basket League. Κάπως έτσι κι ενώ το κλίμα ήταν πανηγυρικό ήρθε το ξέσπασμα του προέδρου της ΚΑΕ, Σταύρου Αλευρογιάννη.

 Σώθηκε μέσω Αμαλιάδας ο Πανιώνιος!

Ο ισχυρός άντρας των «κυανέρυθρων» είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε με μία πάρα πολύ βαριά ήττα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχα ποτέ τη σκέψη να γίνω παράγοντας, πάντα λέω ότι είμαι γιατρός».

Ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Αλευρογιάννη για να ξεσπάσει στη συνέχεια φωνάζοντας: «Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε τόσο απ’ έξω αλλά κυρίως από μέσα. Είμαι ο μόνος παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδορηθεί τόσο από τους ίδιους τους Πανιώνιους για τις επιλογές μου και τις αποφάσεις μου. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους για ακόμη μία φορά και πρέπει να το χωνέψετε καλά αυτό. Ήμουν εδώ για τον Πανιώνιο».