Στον Πανιώνιο έχουν σηκώσει τα… μανίκια και τρέχουν να προλάβουν ό,τι μπορούν. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την υλοποίηση των συμφωνιών και των συμβολαίων με τρεις Αμερικανούς παίκτες, τους Ντέβιον Μπέρι, Τζέιμι Σκιν και Νέιτ Μπριτ, οι οποίοι είχαν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι τρεις αθλητές αναμένονται σταδιακά στην Ελλάδα μέχρι το τέλος...

Στον Πανιώνιο έχουν σηκώσει τα… μανίκια και τρέχουν να προλάβουν ό,τι μπορούν.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την υλοποίηση των συμφωνιών και των συμβολαίων με τρεις Αμερικανούς παίκτες, τους Ντέβιον Μπέρι, Τζέιμι Σκιν και Νέιτ Μπριτ, οι οποίοι είχαν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι τρεις αθλητές αναμένονται σταδιακά στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Θυμίζουμε πως μέσα στο καλοκαίρι ο Πανιώνιος, εκτός από τους τρεις, είχε συμφωνήσει και με τους Ντομινίκ Πόιντερ και Κέισι Χιλ.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» επιβεβαίωσαν και την απόκτηση του Νίκου Καμαριανού, ενώ ανακοίνωσαν και την ανανέωση της συμφωνίας με τον Νίκο Δίπλαρο για την επόμενη σεζόν.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας (17:30), πέρα από τον Δίπλαρο, θα βρίσκονται και οι Δημητρακόπουλος, Ρουμελιώτης, Τόλιας, Καμαριανός και Καμπερίδης.

Εξάλλου, ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Βαγγέλη Κουτσοκέρα, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών στο επιτελείο του Ολυμπιακού, στο πλευρό του Κρις Χουγκάζ.