ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Δικαίωση Sportime: Στον Πανιώνιο ο Παπαντωνίου

Μεγάλη ενίσχυση για τον Πανιώνιο που βάζει έναν ποιοτικό Έλληνα παίκτη στο ρόστερ του τον Νώντα Παπαντωνίου. Μια νέα αρχή για τον παίκτη που εντάσσεται σε μια ιστορική ομάδα που θα παρουσιάσει ενισχυμένο, αγωνιστικά πρόσωπο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όπως σας είχε ενημερώσει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Κόμπρα» από την...

Μεγάλη ενίσχυση για τον Πανιώνιο που βάζει έναν ποιοτικό Έλληνα παίκτη στο ρόστερ του τον Νώντα Παπαντωνίου.

Μια νέα αρχή για τον παίκτη που εντάσσεται σε μια ιστορική ομάδα που θα παρουσιάσει ενισχυμένο, αγωνιστικά πρόσωπο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως σας είχε ενημερώσει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Κόμπρα» από την Δευτέρα 5/11, ότι ο Παπαντωνίου «σκέφτεται να πει το ναι στον Πανιώνιο». Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Παπαντωνίου ήταν μεταξύ Πανιώνιο και Κολοσσού.

Εκτός σοβαρού απροόπτου ο παίκτης θα ανακοινωθεί άμεσα και θα συναντήσει στον Πανιώνιο τον Βασίλη Φραγκια, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Κολοσσό την σεζόν 2013-2014. Ήδη ο Πανιώνιος με Ντόρσεϊ, Γουντ και Παπαντωνίου είναι πολύ αλλαγμένος και ενισχυμένος ενόψει του πρωταθλήματος.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ