ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Δίπλαρος: «Να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

Η πρώτη επικράτηση για τον Πανιώνιο είναι γεγονός. Και ο Νίκος Δίπλαρος, φυσιολογικά, θέλει και άλλες. Ο γκαρντ της ομάδας της Νέας Σμύρνης έγραψε το νέο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφερόμενος στην επόμενη πρόκληση, που ακούει στο όνομα «Λαύριο». Αναλυτικά το κείμενο του αθλητή των «κυανέρυθρων»: «Προερχόμαστε από την πρώτη νίκη μας...

Η πρώτη επικράτηση για τον Πανιώνιο είναι γεγονός. Και ο Νίκος Δίπλαρος, φυσιολογικά, θέλει και άλλες. Ο γκαρντ της ομάδας της Νέας Σμύρνης έγραψε το νέο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφερόμενος στην επόμενη πρόκληση, που ακούει στο όνομα «Λαύριο».

Αναλυτικά το κείμενο του αθλητή των «κυανέρυθρων»:

«Προερχόμαστε από την πρώτη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα και κρατάμε τα θετικά στοιχεία που είχαμε στο παιχνίδι μας και στο πάθος που το διέκρινε. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα που θα δώσουμε στο Λαύριο, δείχνοντας ότι έχουμε μάθει από την εμφάνιση που κάναμε στο Λήμνο και ήταν χρονικά ανολοκλήρωτη, γιατί ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο στα πρώτα 25 λεπτά.

Γι’ αυτόν τον λόγο, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και επιμονή και στα σαράντα λεπτά του αγώνα μας στο Λαύριο και όχι μόνο για ορισμένο χρονικό διάστημα. Διαθέτουμε καλή ψυχολογία και αυξημένη αυτοπεποίθηση από την νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά θα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα, απέναντι στον νέο αντίπαλο μας που έχει κάνει αρκετές αλλαγές παικτών και συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο του.

Χρειάζεται αμυντική σταθερότητα και συνέπεια για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και να παρουσιάσουμε τα κατάλληλα αντανακλαστικά σε κάθε πιθανή εξέλιξη του. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα, γιατί δεν αρκούμαστε σε καλές εντυπώσεις και συμπεράσματα».

Σκουλίδας: «Είναι παιχνίδι θέλησης και επιθυμίας»

Σχίζας: «Η Ευρώπη και ο Χολαργός»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ