Πανιώνιος

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις μετά το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportime ότι ο Πανιώνιος μετακομίζει στην Δράμα

Ξεκάθαρη θέση σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί και αποκάλυψε το Sportime πήρε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις στην οικογένεια του Πανιωνίου. Ολα αυτά μετά το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportime περί ενδεχόμενης μετακίνησης της ομάδας στην Δράμα. Και φυσικά το ενδιαφέρον από επιχειρηματία της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Ο Χρήστος Χριστοδούλου επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime.

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με ανακοίνωσή του κατέστησε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται νμα το δεχτεί. Και μάλιστα κάλεσε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να ξεκαθαρίσει τη θέση του επίσημα.

Ο Πανιώνιος θα μείνει στην Νέα Σμύρνη

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες περί πιθανής πώλησης και συγχώνευσης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με ομάδα της επαρχίας.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ, πρωτίστως ως θεματοφύλακας της Πανιώνιας Ιδέας και δευτερευόντως ως μέτοχος, καλεί την Διοίκηση της ΚΑΕ να ενημερώσει άμεσα για τις προθέσεις της, τόσο εμάς όσο και το σύνολο των φιλάθλων μας.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία δεν είναι ΑΦΜ

Η στάση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη. Θα σταθούμε απέναντι σε κάθε πιθανή κίνηση που θα προσβάλει το έμβλημα και τα 130 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας.

Από το 1940 η Νέα Σμύρνη φιλοξενεί στην αγκαλιά της την αθλητική και πολιτιστική κληρονομιά που έφεραν οι πρόγονοί μας από την Σμύρνη.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλάξει το όνομα και την έδρα της ομάδας.

Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ να μείνει ενωμένος και σε επαγρύπνηση έως ότου αποσαφηνιστεί η θέση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram