Η ΚΑΕ Πανιώνιος προχώρησε στην κατάθεση του πλήρη φακέλου αδειοδότησης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και περιλαμβάνει την ανανέωση της εγγυητικής επιστολής, την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα, καθώς και τον προϋπολογισμό οικονομικής λειτουργίας. Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναφέρει: «Την ευθύνη συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τα έξοδα ανέλαβε η...

Η ΚΑΕ Πανιώνιος προχώρησε στην κατάθεση του πλήρη φακέλου αδειοδότησης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και περιλαμβάνει την ανανέωση της εγγυητικής επιστολής, την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα, καθώς και τον προϋπολογισμό οικονομικής λειτουργίας.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναφέρει: «Την ευθύνη συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τα έξοδα ανέλαβε η παρελθούσα διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, προκειμένου να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ομαλή και ταχεία μετάβαση στην επόμενη διοίκηση και στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν ενδιαφερθεί για την ανάληψη της εταιρίας.

Επίσης, οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης περιόδου που τυχόν προκύψουν, μετά την τελική εκκαθάριση, καθώς και η δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, θα καλυφθούν πλήρως με έγγραφη δήλωση της παρελθούσης διοίκησης. όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Αλευρογιάννης».