Την τελευταία τους προπόνηση στο ιστορικό γήπεδο της οδού Αρτάκης έκαναν σήμερα (16/2 ) οι παίκτες του Πανιωνίου. Από την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις των “κυανέρυθρων”  θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» και στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού  Φαλήρου, όπου και θα δίνονται οι εντός έδρας αγώνες του Πανιώνιου, τουλάχιστον έως το τέλος της...

Την τελευταία τους προπόνηση στο ιστορικό γήπεδο της οδού Αρτάκης έκαναν σήμερα (16/2 ) οι παίκτες του Πανιωνίου.

Από την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις των “κυανέρυθρων”  θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» και στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού  Φαλήρου, όπου και θα δίνονται οι εντός έδρας αγώνες του Πανιώνιου, τουλάχιστον έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. 

Το αυριανό ρεπό της ομάδας (17/2) είναι μια καλή ευκαιρία, με τη συνδρομή των συνεργείων του Δήμου Νέας Σμύρνης, για να συνεχιστούν οι εργασίες αποσύνδεσης ηλεκτρικών προβολέων, καμερών ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων έτσι ώστε να γίνει η μετακόμιση τους στην νέα έδρα που θα αγωνίζεται ο Πανιώνιος, με στόχο να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την αδειοδότηση του νέου γηπέδου.