Πανιώνιος

Στον Πανιώνιο φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ζωής μετά από μια μακρά σκοτεινή περίοδο σιωπής και απόλυτης απραξίας, που έδειχνε πως η ομάδα όδευε με μαθηματική ακρίβεια προς τον γκρεμό. Στον σύλλογο φαίνεται πως κάτι έχει αρχίσει να κινείται, κόντρα στις φήμες που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν ότι η ομάδα πάει σε διάλυση. Κοντά στον Πανιώνιο δείχνει...

Στον Πανιώνιο φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ζωής μετά από μια μακρά σκοτεινή περίοδο σιωπής και απόλυτης απραξίας, που έδειχνε πως η ομάδα όδευε με μαθηματική ακρίβεια προς τον γκρεμό.

Στον σύλλογο φαίνεται πως κάτι έχει αρχίσει να κινείται, κόντρα στις φήμες που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν ότι η ομάδα πάει σε διάλυση. Κοντά στον Πανιώνιο δείχνει είναι νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος θέλει να πάρει την ομάδα από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Το όλο θέμα δεν έχει πάρει ακόμα 100% επίσημη μορφή, αλλά ήδη έχει αρχίσει να κινείται κάτι στην ομάδα και αυτό δείχνει ότι ο υποψήφιος αγοραστής του συλλόγου έχει πάρει ζεστά το όλο ζήτημα. Οι εξελίξεις πάντως, αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα. Είτε προς την καλή κατεύθυνση (να αναλάβει ο νέος πρόεδρος και να ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας) είτε προς την κακή (να παραμείνει η ομάδα στο σκοτάδι και ο κίνδυνος διάλυσης να είναι ορατός).

Το πιο πιθανό σενάριο, πάντως, είναι το καλό (νέος ιδιοκτήτης).

Κάποιες φήμες ανέφεραν ότι ο άνθρωπος που θα πάρει τα ηνία είναι ο τέως πρόεδρος Σταύρος Αλευρογιάννης. Ο διακεκριμένος γιατρός όμως, δεν δείχνει να επιθυμεί να επιστρέψει στον σύλλογο, ενώ ούτε οι συνθήκες για την πιθανή επιστροφή του είναι οι ιδανικές.

Ο άνθρωπος που ετοιμάζεται να πάρει την ομάδα είναι άλλος. Και όπως είπαμε και θετικός είναι στο να πάρει τις μετοχές και να τρέξει τον σύλλογο και δείχνει να έχει και όραμα για να χτιστεί ένα αξιόμαχο σύνολο. Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα και θα φανεί μια και καλή στο αμέσως επόμενο διάστημα το τι θα γίνει με το όλο θέμα.