Με σημαντικές απουσίες και πολλά εμπόδια πραγματοποιήθηκε η σημερινή (11/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ.   Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του “Δικέφαλου” ξεκίνησε με θεωρία με την χρήση βίντεο και αμέσως μετά πέρασε στην πράξη. Εκεί όπου το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν γεμάτο. Πέρα από τους διεθνείς (Μαργαρίτης και Μορέιρα) που λείπουν για τις υποχρεώσεις με...

Με σημαντικές απουσίες και πολλά εμπόδια πραγματοποιήθηκε η σημερινή (11/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ.  

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του “Δικέφαλου” ξεκίνησε με θεωρία με την χρήση βίντεο και αμέσως μετά πέρασε στην πράξη. Εκεί όπου το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν γεμάτο.

Πέρα από τους διεθνείς (Μαργαρίτης και Μορέιρα) που λείπουν για τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, στο γήπεδο δεν βρέθηκε ο Φιλ Γκος που είναι άρρωστος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Αθηναίου, Τζόρντιν Ουίλιαμς και Απόλλων Τσόχλας.

Τέλος εκτός προγράμματος παρέμεινε και ο Αντώνης Κόνιαρης που έχει έναν μυϊκό σπασμό στην πλάτη.

Οι “ασπρόμαυροι” στο πλαίσιο της πρώτης τους φιλικής αναμέτρησης στο PAOK Sports Arena την Πέμπτη (13/9 στις 14:00), με αντίπαλο την IBB από την Τουρκία, έχουν και αύριο (12/9) μια προπόνηση.