Άρης Λυκογιάννης- ΠΑΟΚ- ΕΣΑΚΕ

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άρη Λυκογιάννη κα τον Θανάση Χατζόπουλο για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο προπονητής και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της Basket Leauge.

Ο Άρης Λυκογιάννης θα κληθεί να πληρώσει 2 χιλιάδες ευρώ και ο Θανάσης Χατζόπουλος 3 χιλιάδες ευρώ για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Επιβάλλεται:

1. Στην Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία – Αθλητική Ομάδα με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ ) για ανάρμοστη συμπεριφορά του προπονητή και του Προέδρου του Δ.Σ. της προς τους διαιτητές του αγώνα, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο,

2. Στον κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ, Προπονητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και

3. Στον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, Πρόεδρο Δ.Σ. ΠΑΟΚ ΚΑΕ και Συνοδό Ομάδας, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 9-10-2021».