ΠΑΟΚ BC

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ανοίγει» η ΑΜΚ για τον κόσμο της ομάδας!

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα «την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών», στην οποία συμμετείχε το 76.20% των μετόχων.   Η ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ομόφωνα και εξουσιοδότησε το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να προβεί σε όλες...
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ανοίγει» η ΑΜΚ για τον κόσμο της ομάδας!

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα «την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών», στην οποία συμμετείχε το 76.20% των μετόχων.

 

Η ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ομόφωνα και εξουσιοδότησε το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ανοίξει η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) με έκδοση νέων μετοχών με δημόσια προσφορά. Η συγκεκριμένη ΑΜΚ θα απευθυνθεί στον κόσμο και θα έχει σαν στόχο την ευρεία συμμετοχή όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, ενημέρωσε το σώμα της ΓΣ για τους λόγους που οδηγούν στην αναγκαιότητα για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίο και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια και βγήκαμε μπροστά γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αβοήθητη την ομάδα μας, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που τόσες μεγάλες στιγμές και τεράστιες Ευρωπαϊκές επιτυχίες μας έχει χαρίσει.

Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο που δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μπουν χρήματα στην ομάδα. Είτε με την συμμετοχή και άλλων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν ή του κόσμου, του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ.

Για αυτό και θεωρήσαμε, όπως το έχουμε πει εδώ και καιρό, ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου είναι η μοναδική λύση. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι περίεργες, υπάρχουν πολλά στο μυαλό όλων, υπάρχει ο κορωνοϊός, υπάρχει lockdown, αλλά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Και τον ΠΑΟΚ μας τον αγαπάμε πολύ για να τον αφήσουμε αβοήθητο. Και είμαστε πάρα πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο. Και για αυτό λέω ότι ήρθε η ώρα να μετρηθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Basket League: Το πρόγραμμα ως την 5η αγωνιστική

Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται και επίσημα οι αγώνες Super League και Basket League

Φερέιρα: «Μη με ρωτάτε πότε θα παίξουμε σαν τον ΠΑΟΚ» (pics)

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

?>