ΚΑΕ ΠΑΟΚ - Γενεύη

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με μήνυμα της υπενθύμισε, πως σήμερα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στην Γενεύη.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με μήνυμα της υπενθύμισε, πως σήμερα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στην Γενεύη.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: O ΠΑΟΚ σαν σήμερα στις 26 Μαρτίου του 1991, κατάκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στην Γενεύη. Αντίπαλος του ήταν η ισπανική Σαραγόσα, την οποία και κατέβαλε με 76-72, στο «Παρτινουάρ Ντε Βερνέ».

Η «Ασπρόμαυρη» ΚΑΕ τόνισε για αυτή την επέτειο: «Είναι 30 ολόκληρα χρόνια από τότε. Ναι, τριάντα. Και είναι σαν να ήταν χθες. Σαν να είναι σήμερα. ΤΩΡΑ! Αυτοί που το έχουν ζήσει μπορούν να το καταλάβουν καλύτερα από τον καθένα.

26 Μαρτίου 1991. Στο Patinoires des Vernets. Το ΕΠΟΣ της Γενεύης. Μία πολύ όμορφη ιστορία, που γράφτηκε με χρυσά γράμματα, αλλά σε ασπρόμαυρο φόντο.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ευρώπης από τον ΠΑΟΚ το 1991, έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί πάρα πολλά.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές. Οι εικόνες θα μείνουν στο μυαλό όλων για πάντα. Όπως και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πριν τον τελικό, στη διάρκεια του, μετά το τέλος. Και στη Γενεύη, και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο ΕΠΟΣ της Γενεύης. Με αναφορές στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και στα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη της διάρκεια της ημέρας.

Χωρίς να ξεχνάμε το σήμερα και τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας αυτή την Κυριακή. Τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (28/3 στις 17:00), όπου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με επετειακές εμφανίσεις για να τιμήσει την 30ή επέτειο από τον τελικό της Γενεύης.

Δεν ξεχνάμε και την καθημερινή μας μάχη, επειδή πρέπει να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και… ξεκινάμε!».

ΜΜΕ Τσεχίας: «Ο Κρμέντσικ βρήκε τον καλό του εαυτό στον ΠΑΟΚ!»

Φενέρμπαχτσε- Σλούκας: Σχέση πολλών εκατομμυρίων!