Μπράουν

Με αρκετές απουσίες και προβλήματα επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, με τον Μπόμπι Μπράουν να υποβάλετε σε νέες εξετάσεις σχετικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, με τη σημερινή προπόνηση να διεξάγεται με αρκετές απουσίες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Καμία οφειλή στον...

Με αρκετές απουσίες και προβλήματα επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, με τον Μπόμπι Μπράουν να υποβάλετε σε νέες εξετάσεις σχετικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, με τη σημερινή προπόνηση να διεξάγεται με αρκετές απουσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Καμία οφειλή στον Σμιθ, έχει ενημερωθεί η FIBA»

Συγκεκριμένα, εκτός ήταν οι τρεις διεθνείς (Μαργαρίτης, Μπεστ και Ρετ), ενώ ο Μπόμπι Μπράουν έκανε νέες εξετάσεις για το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό κόντρα στη Λάρισα, κάνοντας θεραπείες προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι στη Λήμνο.

Ωστόσο, υπήρχαν και ευχάριστα νέα, αφού ο Σταύρος Σχίζας συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος ακολούθησε μικρό μέρος αυτού.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram