ΠΑΟΚ BC

Με απουσίες και προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, με τον Μπόμπι Μπράουν να κάνει και πάλι ατομικό και θεραπεία. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Με απουσίες και προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, με τον Μπόμπι Μπράουν να κάνει και πάλι ατομικό και θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Αρκετά προβλήματα και εξετάσεις για Μπράουν

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Μπόμπι Μπράουν συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος ακολούθησε ένα μικρό μέρος του κανονικού προγράμματος.

Απών ήταν και οι διεθνείς, οι οποίοι επιστρέφουν σταδιακά, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να τίθεται από αύριο στη διάθεση του προπονητή, ενώ επιστρέφουν και οι Μπεστ και Ρετ, οι οποίοι θα προπονηθούν την Πέμπτη (27/2).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram