Σκουρτόπουλος

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Θανάση Σκουρτόπουλο είναι υπαρκτό και το αποκάλυψε το Sportime. Μόνο που οι δύο πλευρές δεν είναι τόσο κοντά

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει ως πρώτο στόχο τον Θανάση Σκουρτόπουλο το διαβάσατε πρώτα στο Sportime. Και αυτή είναι η πραγματικότητα. Οτι έχουν γίνει επαφές, επίσης ισχύει. Που βρίσκεται όμως αυτή τη στιγμή η κατάσταση; Εχουμε το ρεπορτάζ…

Από την στιγμή που αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Φλεβαράκη ήταν απόλυτα λογικό ν’ αρχίσουν οι σκέψεις στον ΠΑΟΚ για τον διάδοχο. Και το όνομα του Ομοσπονδιακού προπονητή ήταν το πρώτο που τους ήρθε στο μυαλό.

Η σκέψη έγινε… πράξη το πρωί της Τετάρτης (30/10) όταν και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις. Οχι ιδιαίτερα αναλυτικές, όμως, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής ζήτησε εγγυήσεις. Οχι μόνο για τα δικά του χρήματα αλλά κυρίως για το ότι η ομάδα θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα στη διάρκεια των επαφών οι παράγοντες της ομάδας τον ενημέρωσαν ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Και ότι αισιοδοξούν ότι το θέμα θα κλείσει θετικά…

Πάντως ακόμα και η υπόθεση του Γιάνκοβιτς δεν είναι τόσο… σίγουρη. Ούτε και ξεκάθαρη. Αλλά σίγουρα θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ στο να διαμορφώσει διαφορετικά την εξάδα των ξένων και να κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές. Πάμε παρακάτω, όμως, γιατί το θέμα μας είναι ο προπονητής.

Σκουρτόπουλος και ΠΑΟΚ είχαν επαφή

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ άκουσαν τον Ομοσπονδιακό προπονητή και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Για να γίνουν οι επόμενες συζητήσεις. Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (30/10) δεν υπήρχε νέα επαφή με τον Σκουρτόπουλο.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι ενδιαφέρον υπάρχει. Οτι είναι ο πρώτος στόχος. Αλλά και ότι αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ώστε να γίνουν εκτιμήσεις.

Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές σχετικά με το θέμα του διαδόχου του Κώστα Φλεβαράκη. Και δεν αποκλείεται να κλείσει ο Σκουρτόπουλος.

Οπως δεν αποκλείονται και πιθανές ανατροπές.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram