Ο Φιλ Γκος έβγαλε μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη και νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο, εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο ερώτημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ο Φιλ Γκος. Ο Αμερικανός έβγαλε μέρος της προπόνησης και είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Της αποστολής θα ηγείται ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ θα είναι και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με τον Phil Goss να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που θα συνεχίσει την προετοιμασία του στο Ηράκλειο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Phil Goss, συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και ακολούθησε θεραπεία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί νωρίς το πρωί (06:30) του Σαββάτου για το Ηράκλειο. Οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο είναι: Jamal Jones, Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» η κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των δύο ομάδων και θα ακολουθήσει στις 16:00 η προπόνηση του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο θα ηγηθεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ θα συνοδεύσουν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».