Στον ΠΑΟΚ τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, καθώς προστέθηκε στο απουσιολόγιο της ομάδας, το όνομα του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Στον ΠΑΟΚ προέκυψε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, που θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας και πιθανόν αυτό με την Γαλατασαράι, για το Basketball Champions League.

Στον ΠΑΟΚ τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, καθώς προστέθηκε στο απουσιολόγιο της ομάδας, το όνομα του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Γεμάτο το απουσιολόγια του Λυκογιάννη, όπως έγραψε νωρίτερα το Sportime, για το όλο θέμα.

Έτσι ο Γιάνκοβιτς με την θλάση που υπέστη, θα απουσιάσει (σίγουρα) αρχικά από το ματς με το Απόλλωνα Πάτρας, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 17:00, για την ένατη αγωνιστική της Basket League.

Όμως τα πράγματα είναι δύσκολα και για το επόμενο παιχνίδι του Δικέφαλου του Βορρά για το Basketball Champions League. Eκεί θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη την Γαλατάσαραϊ, στην Τουρκία.

Όπου πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο φόργουορντ της ομάδας που καθοδηγεί ο Άρης Λυκογιάννης, να δώσει το παρόν. Έτσι προκύπτει μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει τους δύο βασικούς σμολ φόργουορντ της ομάδας.

Αφού και ο Τζος Κάρτερ τραυματίστηκε σοβαρά, εγχειρίστηκε και δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά φέτος με τον Δικέφαλο του Βορρά. Επίσης δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στην ελλιπή έτσι και αλλιώς θέση «4» που κάλυπτε ως τώρα και ο Γιάνκοβιτς.

Την ίδια ώρα που στην περιφέρεια δεν έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ενώ και ο Μάρβιν Τζόουνς στην ρακέτα, ακόμα και αν αγωνιστεί το Σάββατο στην Πάτρα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος.