Ο Κώστας Φλεβαράκης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα από την Νεπτούνας. Ο ΠΑΟΚ άρχισε πολύ άσχημα τον αγώνα, βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά να… κυνηγάει την Νεπτούνας και τελική ηττήθηκε 94-72 στην Θεσσαλονίκη. Ήταν η 3η ήττα σε ισάριθμους αγώνες φέτος, στο BCL για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αυτή ήταν...

Ο Κώστας Φλεβαράκης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα από την Νεπτούνας.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε πολύ άσχημα τον αγώνα, βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά να… κυνηγάει την Νεπτούνας και τελική ηττήθηκε 94-72 στην Θεσσαλονίκη. Ήταν η 3η ήττα σε ισάριθμους αγώνες φέτος, στο BCL για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτή ήταν η έβδομη ήττα σε οκτώ παιχνίδια από την αρχή της σεζόν με τον Έλληνα τεχνικό, μετά το τέλος του αγώνα, να ενημερώνεται από τους ανθρώπους της ΚΑΕ ότι δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναμένεται να είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου το προσεχές Σάββατο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram