Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία.

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την ήττα αλλά και την εμφάνιση του Περιστερίου στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα του Περιστερίου στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ αλλά κι από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο κόουτς Μανωλόπουλος στάθηκε στο ότι το Περιστέρι, αν και είχε παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα στην Basket League, εν τούτοις έκανε βήμα πίσω με την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη. Απόλυτα λογικό αυτό που λέει ο έμπειρος κόουτς. Καθώς ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι και «κλείδωσε» την 5η θέση της βαθμολογίας. Το Περιστέρι έπεσε στην 6η θέση και αυτό δε θα αλλάξει.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς Λυκογιάννη» είπε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς και συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι τον τελευταίο καιρό τα παιδιά έκαναν μια τεράστια προσπάθεια και είχαν μια ανοδική πορεία. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κάναμε ένα βήμα προς τα πίσω. Ίσως φταίει ότι τελευταία είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Κι αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς καθώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κανονική προπόνηση»

Πάντως ο Μανωλόπουλος έσπευσε να προσθέσει ότι η τελευταία του πρόταση δεν αποτελεί δικαιολογία για την πολύ κακή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη:

«Δεν υπάρχει δικαιολογία όμως. Κόντρα στον ΠΑΟΚ φανήκαμε ξεκάθαρα κατώτεροι. Φαίνεται και από τα στατιστικά, κυρίως από τα 21 λάθη. Ελπίζω στη διακοπή που ακολουθεί να μπορέσουν οι τραυματίες να επανέλθουν. Κι αυτό θα μας βοηθήσει, πιστεύω, ώστε να βελτιωθούμε και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί» κατέληξε ο προπονητής του Περιστερίου.