Παπανικολόπουλος: «Στόχος για το Περιστέρι η παραμονή στην τετράδα»

Νίκος Παπανικολόπυολος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος εκπροσώπησαν την Τρίτη (22/9) το Περιστέρι στη συνέντευξη Τύπου για το ελληνικό Super Cup.

Νίκος Παπανικολόπυολος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος εκπροσώπησαν την Τρίτη (22/9) το Περιστέρι στη συνέντευξη Τύπου για το ελληνικό Super Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23-24/9 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Να σημειώσουμε οτι την Τετάρτη (23/9) οι περιστεριώτες αντιμετωπίζουν στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό στις 21:00.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναφέρθηκε στη διοργάνωση, αλλά και τους στόχους της ομάδας τους, τονίζοντας οτι θέλει να παραμείνει στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

«Είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τις μετακινήσεις, είναι πιο οικείο το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να προπονηθούμε σε άλλο γήπεδο. Είναι τόσο καλές οι ομάδες και το επίπεδο, που δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πλεονέκτημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 41χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αναβαθμίσαμε τον ρόλο παιδιών που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία. Είναι πάντα στο μυαλό ότι πρέπει να παράγουμε και παίκτες από το να συμπληρώνουμε και οι ίδιοι. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο τέλος», κατέληξε ο Παπανικολόπουλος.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν θεωρεί πως η διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» δίνει κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα στο Περιστέρι.

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Για εμάς το ιδανικό, όπως και για όλους, είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Θα ήταν ωραίο να παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το μόνο που γλιτώνουμε είναι οι μετακινήσεις και ότι είναι πιο γνώριμα τα καλάθια, που πάντα όλοι οι παίκτες γκρινιάζουμε γι’ αυτό», ανέφερε ο 36χρονος φόργουορντ.

«Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα, με παίκτες που έχουν εμπειρία, μεγάλη κλάση. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς καλύτερα και πως θα φανούμε στο γήπεδο και να μην κοιτάμε την άλλη ομάδα για να παρουσιάσουμε το καλύτερο πρόσωπο που μπορούμε», πρόσθεσε.