Βασιλόπουλος

Παρών στην προπόνηση του Περιστερίου ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ενώ την Κυριακή (23/8) αναμένεται στην Αθήνα ο Αμπντούλ Γκάντι

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν παρών στην προπόνηση του Περιστερίου το Σάββατο (22/8). Και κάπως έτσι η ομάδα συμπλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της.

Ο Βασιλόπουλος ήταν στο παρκέ κι έτσι πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Περιστερίου το Σάββατο (22/8). Πλέον αναμένεται η άφιξη του Αμπντούλ Γκάντι το μεσημέρι (16.00) της Κυριακής (23/8) προκειμένου να υπάρχει απαρτία!

Αρχηγού παρόντος, λοιπόν, οι «κυανοκίτρινοι» δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και της φυσικής κατάστασης. Ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους.

Την Κυριακή (23/8) οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου έχουν ρεπό και από την Δευτέρα θα ακολουθήσουν πρόγραμμα διπλών προπονήσεων. Το πρωί με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα με μπάσκετ και τακτική στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ο Αμπντούλ Γκάντι που φτάνει την Κυριακή (23/8) στην Αθήνα θα περάσει την Δευτέρα (24/8) από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Κατόπιν θα θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Κι επειδή ο Γκάντι είναι νέος στην Basket League, δείτε σε βίντεο μερικές από τις καλύτερες στιγμές του. Για να πάρετε μια γεύση