ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επιστρέφει ως ασίσταντ κόουτς

Ο «δανεισμός» του Βασίλη Χρηστίδη δεν είναι η μόνη προσθήκη για το Περιστέρι. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει
Περιστέρι: Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επιστρέφει ως ασίσταντ κόουτς

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ετοιμάζεται για μια νέα καριέρα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάρει θέση στο τεχνικό τιμ του Περιστερίου!

Ο Βασιλόπουλος αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια της καριέρας του στο Περιστέρι όπου διετέλεσε και αρχηγός. Τον Αύγουστο του 2021 η ομάδα τον αποχαιρέτησε αλλά οι δρόμοι των δύο πλευρών θα διασταυρωθούν εκ νέου.

Κι αυτό διότι το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα βρεθεί στο τιμ του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο της ομάδας. Και θα αρχίσει τη νέα του καριέρα στο μπάσκετ.

Σαν προπονητής πλέον. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση και φαίνεται ότι το Περιστέρι εκτός από τους νέους παίκτες, ετοιμάζεται να επενδύσει και σε προπονητές. Κάτι εξόχως σημαντικό που ταιριάζει απόλυτα με την ιστορική διαδρομή της ομάδας.

Καλό μαντάτο αυτό για την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς που ολοκλήρωσε το δανεισμό του Βασίλη Χρηστίδη από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός σέντερ θέλει να βρει περισσότερο χρόνο και χώρο στην Basket League και το Περιστέρι είναι καλή ευκαιρία. Ειδικά τώρα που θέλει να δώσει χρόνο σε νέους παίκτες.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.