Περιστέρι

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και το απουσιολόγια του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν γεμάτο.  Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε στην διάθεση του ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (23/4) για το Περιστέρι τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο (έχει πρόβλημα στον καρπό), Γάϊο Σκορδίλη (έχει υποστεί διάστρεμμα)...

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και το απουσιολόγια του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν γεμάτο. 

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε στην διάθεση του ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (23/4) για το Περιστέρι τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο (έχει πρόβλημα στον καρπό), Γάϊο Σκορδίλη (έχει υποστεί διάστρεμμα) και Ζώη Καράμπελα (έχει πρόβλημα στο πόδι).

Οι τρεις παίκτες ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο (24/4) θα φανεί εάν προλαβαίνει κάποιος να τεθεί στην διάθεση του προπονητή των «κυανοκιτρίνων».

Στο μεταξύ, πριν την προπόνηση της Παρασκευής (23/4) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ εν όψει του αγώνα της Κυριακής (25/4, 17:00, ΕΡΤ 3) με την Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας με τη Λάρισα θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με αυτόν του Δεκεμβρίου, καθώς τα ρόστερ των δύο ομάδων είναι αλλαγμένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peristeri B.C. (@peristeri_bc)