ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Βασιλόπουλος: «Μη χάσουμε το μυαλό μας»

Ο παίκτης του Περιστερίου έγραψε blog για το ματς με τον Χολαργό

Το επικείμενο ματς με τον Χολαργό, είναι σημαντικό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους στο Περιστέρι και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο ματς.

Ο διεθνής άσος του Περιστερίου, τόνισε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πως οι μαζεμένες ήττες, αλλά και οι απουσίες που υπάρχουν στην ομάδα, θα πρέπει να βγουν από το μυαλό τους. Επεσήμανε πως ο Χολαργός είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Το ποστ που έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:

«Εμείς βρισκόμαστε σε μία φάση που λόγω συνθηκών, έχουμε κάνει αρκετές ήττες. Αυτό που ελπίζω, εν όψει του αγώνα στον Χολαργό, είναι να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατή ομάδα που παίζουν πάρα πολύ σκληρά. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να αντέξουμε στο σκληρό παιχνίδι και να μην χάσουμε το μυαλό μας.

Ο Χολαργός, έχει βρει ρυθμό και παλεύει σε όλα τα ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σε εμάς, δυστυχώς, τα προβλήματα δεν σταματάνε αλλά όπως λέει ο κόουτς θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά.

Αυτό άλλωστε είναι το τελευταίο ματς πριν τη μεγάλη διακοπή, όπου θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παραταχθούμε στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος, πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Ελπίζω, γενικά, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όσοι το παρακολουθήσουν να είναι ευχαριστημένοι».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ