Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Εφές Αναντολού.

Η ήττα από την ΤΣΣΚΑ έχει περάσει ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορία για τον Ολυμπιακό που καλείται να κοιτάξει το παιχνίδι με την Εφές. Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον αγώνα της Παρασκευής και εξήγησε τους λόγους που δεν πρέπει κανείς να υποτιμήσει τους παίκτες του Αταμάν.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ τόνισε ενόψει το αγώνα με τους Τούρκους: «Όπως έχει φανεί και σε πολλά παιχνίδια, τίποτα δεν είναι εύκολο και όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Και η Εφές, παρόλο που είναι τελευταία και δεν περνάει στα playoffs, μπορεί να σε τιμωρήσει, γιατί είναι ομάδα με πολύ ταλέντο.

Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Προερχόμαστε από μια ήττα από την ΤΣΣΚΑ, αν και κάναμε καλό παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλοί σε άμυνα κι επίθεση, αλλά να είμαστε και σοβαροί, ειδικά στην έδρα μας.

Όλοι οι παίκτες μας λείπουν πολύ. Και ο Κώστας και ο Βαγγέλης. Είναι κομβικοί. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς και ατυχίες. Πρέπει να αναπληρώνουμε κενά και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται».