Μάκης Γιατράς- Προμηθέας

Ο Προμηθέας πήρε το θρίλερ στην Πάτρα και επικράτησε του Λαυρίου με 68-66. Ο Μάκης Γιατράς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την τελευταία φάση

Ο Προμηθέας πήρε το θρίλερ στην Πάτρα και επικράτησε του Λαυρίου με 68-66. Ο Μάκης Γιατράς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την τελευταία φάση και το καθαρό φάουλ του Ντιαλό στον Κλαβέλ. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάκης Γιατράς δήλωσε τα εξής: «Είναι μια καθαρότατη νίκη του Προμηθέα, μπορούμε να ξαναδούμε όποτε θέλετε την φάση, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος. Κάναμε ένα βήμα, έχουμε παιχνίδι τη Δευτέρα, η σειρά είναι στο 0-0. Έχουμε απέναντι μας το Λαύριο.

Δίκαια τερμάτισε στην κανονική διάρκεια της σεζόν στη 2η θέση, δίκαια ήταν αήττητο στην έδρα του. Έκανε μια απίστευτη πορεία και έχει πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα πάμε την Δευτέρα να παίξουμε έναν ακόμη τελικό. Η κούραση είναι κούραση, αλλά όσο το συζητάς τόσο κουράζεσαι. Όλα είναι στο μυαλό. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι.

Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά, στην συνέχεια περάσαμε μπροστά και με 10 πόντους, αλλά μετά βρεθήκαμε πίσω. Είδαμε και μια φάση που νομίζαμε ότι είναι καλάθι και φάουλ, να γίνεται βήματα. Ο Κάρτερ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση. Είναι παίκτης με ταλέντο, αλλά με την εικόνα του φαινόταν ότι βρισκόμασταν και εμείς έναν χρόνο πίσω.

Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια μεγάλη νίκη, τα παιδιά βγάζουν ψυχή, πάθος και θέληση. Προχωράμε για το παιχνίδι της Δευτέρας. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάτι, οι άνθρωποι στους πάγκους έχουν ένταση, ειδικά όταν κρίνονται τέτοια παιχνίδια και προκρίσεις σε τελικούς. Πολλές φορές και εγώ έχω ξεφύγει, βέβαια δεν έχω προσβάλει κανέναν. Ας μείνουμε εκεί και να δούμε το αγωνιστικό…».