Το… παιδί για όλες τις δουλειές έχει μετατραπεί ο Φαγιέ, σύμφωνα με τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος τόνισε μετά την ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα για τον πρώτο μικρό τελικό της Stoiximan.gr Basket League πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα στο παρκέ. Αναλυτικά: «Καταρχάς, συγχαρητήρια στον Ηλία Παπαθεοδώρου και στον ΠΑΟΚ...

Το… παιδί για όλες τις δουλειές έχει μετατραπεί ο Φαγιέ, σύμφωνα με τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος τόνισε μετά την ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα για τον πρώτο μικρό τελικό της Stoiximan.gr Basket League πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα στο παρκέ.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς, συγχαρητήρια στον Ηλία Παπαθεοδώρου και στον ΠΑΟΚ για τη νίκη τους. Εμείς σήμερα κάναμε άλλη μια υπέρβαση. Οι παίκτες μου, έδωσαν ό,τι είχαν. Όλοι τους. Είτε έπαιξαν 1′, είτε 40″, είτε 40′ όλοι έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν. Έγινε αυτό που γίνεται στον Προμηθέα όλη την χρονιά. Τα δώσαμε όλα. Είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε.

Μου είπαν από την τηλεόραση ότι φαίνεται ότι έγινε καθαρό φάουλ στο τέλος πάνω στον Φαγιέ. Δεν ξέρω, δεν έχω δει ακόμη την φάση σε επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 παίζοντας εκτός έδρας. Εμείς έχουμε κόπωση και προβλήματα τραυματισμών, όμως προβλήματα είχε και ο ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική, όταν τον νικήσαμε εμείς στην Πυλαία.

Έχουμε κίνητρο για την 3η θέση και θα παλέψουμε για να την κατακτήσουμε, παρότι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ο Ελις προπονήθηκε μόλις την Πέμπτη και παίζει στην ουσία με ένεση, ενώ τον Φαγιέ μόνο σκουπιδιάρη δεν τον έχουμε βάλει να γίνει φέτος. Ο Χολ θέλει να παίζει παρότι είναι τραυματίας και αυτό δείχνει την αγάπη του για την ομάδα, ενώ θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες Μιλόσεβιτς και Σαλούστρο. Στην ουσία σήμερα παίξαμε με 5 κοντούς. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, συνεχίζουμε».