Μάκης Γιατράς

Ο Μάκης Γιατράς στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου του ΕΣΑΚΕ μίλησε για τον Προμηθέα Πάτρας που επενδύει στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για τον στόχο της ομάδας του που είναι τα επόμενα χρόνια να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.  Αναλυτικά όσα είπε ο Γιατράς: «Ευχαριστώ τον κόουτς. Είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις. Αυτό...

Ο Μάκης Γιατράς στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου του ΕΣΑΚΕ μίλησε για τον Προμηθέα Πάτρας που επενδύει στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για τον στόχο της ομάδας του που είναι τα επόμενα χρόνια να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιατράς: «Ευχαριστώ τον κόουτς. Είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις. Αυτό που έχει γίνει στην Πάτρα είναι κάτι τρομερό. Είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο. Είναι σημαντικό, γιατί η ανάδειξη νέων παικτών είναι κάτι σημαντικό για εμάς, ώστε να στηρίξουμε τον Προμηθέα και το ελληνικό μπάσκετ.

Στόχος του Προμηθέα τα επόμενα χρόνια είναι η Ευρωλίγκα. Τους στόχους τους βάζει η διοίκηση και όχι οι προπονητές. Πρώτος στόχος στο πρωτάθλημα είναι η ανάδειξη νέων παικτών, αλλά εγώ δεν θα κρυφτώ. Θέλουμε πορεία ανάλογη με την περσινή».

Για το αν ο Προμηθέας θα είναι καλύτερος από πέρυσι: «Πέρυσι κάναμε μια πολύ καλή χρονιά. Φέτος είναι μια νέα ομάδα με ένα νέο… πείραμα. Έχουμε 10 επαγγελματίες και 5 παιδιά από το πρόγραμμα Νους. Τώρα είμαστε πιο μπροστά απ’ ότι είμαστε πέρυσι. Θα δούμε στα επίσημα τι θα γίνει όμως».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε: «Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Προμηθέας έχει κερδίσει τον σεβασμό των φιλάθλων. Έχει την ιδιαιτερότητα να μην έχει αντιπαλότητες. Είναι ομάδα που πρεσβεύει κάτι καινούργιο. Στα φιλικά έχουμε δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά στα επίσημα θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Πρέπει να το υποστηρίξουμε και θα χρειαστεί παραπάνω προσπάεθια.

Θα είμαστε πιο σκληροί από πέρυσι σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Φέτος θέλουμε να δούμε αν θα είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα».

«Με τον κόουτς υπάρχει μια ειλικρινής σχέση, το ζει και παθιάζεται. Η ένταση ανεβαίνει από την πλευρά του, είναι απαιτητικός. Εμείς ξέρουμε πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό της ομάδας. Από τη στιγμή που υπάρχει μαι ειλικρινής σχέση ξέρουμε ότι το κάνει για το καλό της ομάδας. Κάποιες φορές και τα μπινελίκια χρειάζονται».