Ο Προμηθέας δοκιμάζεται κόντρα στον Άρη και στην ομάδα της Πάτρας δείχνουν να γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα έχει ο αγώνας απέναντι σε μία ιστορική ομάδα που… παίζει για τη ζωή της

Ο Προμηθέας έχει πάρει φόρα και με δεδομένο ότι κάποιος θα χάσει στο παιχνίδι ΑΕΚ – Λαύριο θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που παρουσιάζεται για να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι Πατρινοί θα αντιμετωπίσουν τον πρώην προπονητή της ομάδας τους, όμως θα ήθελαν να τον «πληγώσουν».

Ο Νίκος Γκίκας ανανέωσε το blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι αυτός κι οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να ξεγελαστούν από την θέση του Άρη, ενώ δήλωσε προετοιμασμένος για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά ο Έλληνας γκαρντ έγραψε

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών θα λέγαμε, στο οποίο ο Άρης καίγεται για τη νίκη, καθώς βρίσκεται στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, μετά και από την τελευταία ήττα του στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Πάμε στην Θεσσαλονίκη για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλουμε τον ρυθμό που θέλουμε.

Γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα προλάβει αυτό να επηρεάσει τον αντίπαλό μας, καθώς μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα δεν αλλάζουν και πάρα πολλά πράγματα σε μια ομάδα. Άρα, λοιπόν, ξέρουμε τι θα βρούμε απέναντί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να περιορίσουμε τα ατού του Άρη.

Έχουμε δουλέψει σκληρά στη διάρκεια όλης της εβδομάδας, με τον Φαγιέ να συμμετέχει και αυτός στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε, τότε θα εδραιωθούμε για τα καλά μέσα στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα και θα μπορούμε να βλέπουμε και το κάτι παραπάνω στην συνέχεια.

Ξέρουμε πολύ καλά την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο «Nick Galis Hall», προσωπικά την γνωρίζω πολύ καλά από την θητεία μου στον Άρη την σεζόν 2013-2014 και είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος θα στηρίξει τον Άρη, όμως εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και μαχητικοί και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας».