Ο Μάκης Γιατράς επεσήμανε πόσο έτοιμοι ήταν εκτός από αγωνιστικά και πνευματικά οι παίκτες του και πήραν μια μεγάλη νίκη στο Περιστέρι ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Ο Μάκης Γιατράς από την αρχή του πέμπτου ημιτελικού είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τελικά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές! Ο Μάκης Γιατράς, αφού είχε δεχθεί τεχνική ποινή προς το τέλος του ημιχρόνου, στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή. Το κλίμα ήταν τεταμένο με...

Ο Μάκης Γιατράς από την αρχή του πέμπτου ημιτελικού είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τελικά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές!

Ο Μάκης Γιατράς, αφού είχε δεχθεί τεχνική ποινή προς το τέλος του ημιχρόνου, στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.

Το κλίμα ήταν τεταμένο με τους διαιτητές και ο Μάκης Γιατράς διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή ο Γκλεν Κόζι άνοιξε διάλογο μαζί του και μάλιστα έφτασε μέχρι το  κέντρο του γηπέδου να διαμαρτυρηθεί.

Οι διαιτητές δεν είδαν τον Κόζι κι έτσι μόνο ο προπονητής των Πατρινών τιμωρήθηκε.

Ο Μάκης Γιατρας τελικά αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και αποχώρησε για τα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 45-38 στο 22’ και ο βοηθός του Κώστας Ντούβας καθοδηγούσε την ομάδα.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο