ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Προμηθέας: Επέστρεψε ο Μάκης Γιατράς!

Ολοκληρώθηκε η επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο του Προμηθέα.
Προμηθέας: Επέστρεψε ο Μάκης Γιατράς!

Προμηθέας: Ο Μάκης Γιατράς, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου, επέστρεψε και επίσημα.

Η ήττα από την ΑΕΚ αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» για τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο της ομάδας, με τους Πατρινούς να κοιτάζουν πλέον την επόμενη μέρα.

Σε αυτή τη νέα σελίδα «οδηγός» θα είναι ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (18/4).

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας μας, με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ηλία Ζούρο. Ο 50χρονος προπονητής και ο Προμηθέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς συμπορεύτηκαν από το 2013 ως το καλοκαίρι του 2021!

Υποδεχόμαστε τον Μάκη Γιατρά πίσω στην οικογένειά του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.