Ο Ηλίας Ζούρος προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ του Προμηθέα καθώς το... ποτήρι ξεχείλισε και η περίοδος χάριτος τελείωσε για πολλούς.

Ο Ηλίας Ζούρος προειδοποίησε για αλλαγές μετά τη βαριά ήττα από την Μπούντουτσνοστ. Και το θέμα είναι ότι δε θα μείνει μόνο στα λόγια.

Ο Ηλίας Ζούρος προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ του Προμηθέα καθώς το… ποτήρι ξεχείλισε και η περίοδος χάριτος τελείωσε για πολλούς.

Όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος μετά την πολύ κακή παρουσία της ομάδας του και τη συντριβή από την Μπούντουτσνοστ φανερώνουν ότι οι αλλαγές είναι μονόδρομος. Ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι θα… στείλει σπίτι του όποιον δε μπορεί να ακολουθήσει τις αρχές της ομάδας. Απ’ εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση δεν έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα αλλά με την εικόνα που παρουσίασαν κάποιοι παίκτες. Και κυρίως τη νοοτροπία τους.

Η δήλωση του Ηλία Ζούρου μετά τη βαριά ήττα από την Μπούντουτσνοστ είναι χαρακτηριστική της κατάστασης και προφανώς των προθέσεων:

«Συγνώμη από τους οπαδούς μας. Αυτή δεν ήταν η ομάδα την οποία ονειρευόμαστε. Είμαι απογοητευμένος από τους περισσότερους, όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του. Σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σύντομα αναμένονται ΑΛΛΑΓΕΣ (και όχι αλλαγή) στην ομάδα της Πάτρας. Ο Ηλίας Ζούρος είναι αποφασισμένος να κάνει αυτά που πρέπει προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση και μάλιστα άμεσα. Τα πρώτα ανησυχητικά στοιχεία φάνηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά με την Μπούντουτσνοστ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα.

Και το βέβαιο είναι ότι ο έμπειρος κόουτς έχει την αμέριστη συμπαράσταση κι εμπιστοσύνη της διοίκησης προκειμένου να κάνει τις κινήσεις του. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει πάρει πράσινο φως για να προχωρήσει. Ο Ζούρος έχει λευκή επιταγή από τη διοίκηση ώστε να κάνει τις εισηγήσεις του και φυσικά να προχωρήσουν όλοι στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι οι αποφάσεις θα εκτελεστούν άμεσα, καθώς δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Και ο Ηλίας Ζούρος είναι αποφασισμένος να ξεριζώσει όλα τα κακώς κείμενα της ομάδας και να φτιάξει αυτό που επιθυμεί. Αλλά κι έχει υπογραμμίσει στη διοίκηση. Ο Προμηθέας θα προχωρήσει σύντομα στις αλλαγές.