×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους


Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο τον Ολυμπιακό, αλλά και τους αδελφούς Αγγελόπουλους για προσβλητικές δηλώσεις σε βάρος του ΕΣΑΚΕ και της ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, για προσβλητικές δηλώσεις κατά της ΚΕΔ του ΕΣΑΚΕ, επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 4.000 ευρώ στην πειραιώτικη ΚΑΕ, ενώ το ίδιο ποσό καλούνται να πληρώσουν και οι μεγαλομέτοχοί της.

Με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε και ο Χρήστος Σταυρόπουλος για δηλώσεις κατά της ΚΕΔ, ενώ τόσο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, όσο και ο πρώην Γενικός Διευθυντής έχουν περιθώριο δέκα ημερών για να τις ανακαλέσουν.

Από εκεί και Mε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιπλέον, τιμωρήθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για προσβλητικές δηλώσεις κατά του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον Ολυμπιακό:

Επιβάλλεται:

1) Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για προσβλητικές σε βάρος της ΕΣΑΚΕ δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ποσού δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και

2) Στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο για προσβλητικές σε βάρος της ΕΣΑΚΕ δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους αυτού εντός 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας  απόφασης,  παραπτώματα που αναφέρονται στην από 22-5-2019 καταγγελία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.

Επιβάλλεται:

1) Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για προσβλητικές σε βάρος της Κ.Ε.Δ. δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ποσού δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ,

2) Σε έκαστο των Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου για προσβλητικές σε βάρος της Κ.Ε.Δ. δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ ήτοι συνολικά τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους εκάστου εξ αυτών εντός 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας  απόφασης.

3) Στον Χρήστο Σταυρόπουλο  για προσβλητικές σε βάρος της Κ.Ε.Δ. δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ποσού χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ καθώς και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους αυτού εντός 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας  απόφαση και

4) Στον Χρήστο Μπαφέ για δυσφημιστικές σε βάρος του αθλήματος ενέργειες ποινή της έγγραφης επίπληξης, παραπτώματα που αναφέρονται στην από 20-2-2019 καταγγελία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.


Τελευταία Νέα