Sportime

Ρεάλ: Έμεινε χωρίς ψηλό για Ολυμπιακό - Πάει και ο Γκαρούμπα

Η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει διαρκώς λύσεις στη ρακέτα πριν από τον Ολυμπιακό με Ταβάρες, Λεν και Γκαρούμπα εκτός.

Ανδρέας Βρεττάκος 1 λεπτά ανάγνωσης
basket olimpiakos euroleague real
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τεράστιο πρόβλημα έχει προκύψει στη Ρεάλ Μαδρίτης λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακόστη Euroleague.

Οι Μαδριλένοι βλέπουν τη γραμμή των ψηλών τους να αποδεκατίζεται, αφού μετά τους τραυματισμούς των Έντι Ταβάρες και Άλεξ Λεν προέκυψε νέο ζήτημα και με τον Ουσμάν Γκαρούμπα.

Η κατάσταση στη frontline της Ρεάλ έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της σεζόν. Ο Ταβάρες παραμένει εκτός δράσης, ο Λεν επίσης δεν υπολογίζεται και πλέον ο Γκαρούμπα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των προβλημάτων, αφήνοντας τον Τσους Ματέο με ελάχιστες λύσεις κοντά στο καλάθι.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό, καθώς η δύναμη της Ρεάλ στη ρακέτα ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Η απουσία παικτών με μέγεθος και αθλητικότητα επηρεάζει σημαντικά το rotation των Ισπανών και δημιουργεί νέα δεδομένα για το ματς.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του με τις εξελίξεις, έχοντας ήδη εξαϋλώσει τους Τούρκους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ:

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ: Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε τραγούδησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ: Γέμισαν τα μαγαζιά της Αθήνας με Τούρκους οπαδούς

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα