Sportime

Ρεάλ-Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν πίστευε το 56-37 του ημιχρόνου - Οι έντονες αντιδράσεις του (pics)

Πώς υποδέχθηκε το κάκιστο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ρεάλ-Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να πιστέψει το 56-37 του πρώτου ημιχρόνου - Οι αντιδράσεις του μέσα από φωτογραφίες.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ρεάλ-Ολυμπιακός 56-37 στο πρώτο ημίχρονο του 2ου ημιτελικού του Final Four 2024 της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εμφανώς απογοητευμένος.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του έχοντας 6/14 δίποντα και ακριβώς τον ίδιο απολογισμό στα τρίποντα, μόλις 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Αντιθέτως η βασίλισσα είχε τρομερή ευστοχία με 12/16 δίποντα και 9/13 τρίποντα, 19 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέποντας οτι η ομάδα του δεν απέδιδε ούτε στο παραδοσιακά δυνατό της σημείο που είναι η άμυνα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε και το πόσο εύκολα σκόραραν οι παίκτες του Τσους Ματέο.

Δείτε παρακάτω πώς έζησε το κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού ο Μπαρτζώκας

Μπαρτζώκας
Μπαρτζώκας
Μπαρτζώκας

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα