ΡΕΘΥΜΝΟ

Μανουκαράκης: Το μήνυμα συσπείρωσης και το «ευχαριστώ» στον Ζομπανάκη

Το Ρέθυμνο ζει ακόμα στα απόνερα της θύελλας που ξέσπασε μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Κωστή Ζομπανάκη να σταματήσει την χρηματοδότηση στον σύλλογο. Η ομάδα ακροβατεί πλέον στο χείλος του γκρεμού και το σενάριο της αποχώρησης από την Basket League είναι ορατό. Το μέλος της ΚΑΕ και τέως πρόεδρος της ομάδας, Ηρακλής Μανουκαράκης...
Μανουκαράκης: Το μήνυμα συσπείρωσης και το «ευχαριστώ» στον Ζομπανάκη

Το Ρέθυμνο ζει ακόμα στα απόνερα της θύελλας που ξέσπασε μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Κωστή Ζομπανάκη να σταματήσει την χρηματοδότηση στον σύλλογο. Η ομάδα ακροβατεί πλέον στο χείλος του γκρεμού και το σενάριο της αποχώρησης από την Basket League είναι ορατό. Το μέλος της ΚΑΕ και τέως πρόεδρος της ομάδας, Ηρακλής Μανουκαράκης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ζήτησε την ενεργοποίηση όλων μέσα από post που έκανε στο Facebook, ενώ ευχαρίστησε τον Κωστή Ζομπανάκη για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε ο Ηρακλής Μανουκαράκης:

«Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε έναν άνθρωπο και φίλο του Ρεθύμνου για όλα αυτά που πρόσφερε στην αγαπημένη μας ομάδα. Η απουσία του δεν λογαριάζεται σε χρήμα, είναι περισσότερα τα άλλα που χάνουμε από τον Κωστή (σ.σ. Ζομπανάκη).

Σε αυτή την δύσκολη και ιστορική στιγμή της ομάδας θέλουμε συσπείρωση, να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ξανά όλοι, και να σηκώσουμε τα μανίκια μας για δουλειά να βρούμε βιώσιμες λύσεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ με μακροπρόθεσμο ρεαλιστικό πλάνο και με επιμονή για υλοποίηση σε έργα στις υποδομές που χρειάζεται μία μεγάλη ομάδα.

Το Ρέθυμνο ήταν και θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα όταν θα πατήσει σταθερά και τίμια όπως λειτουργεί τόσα χρόνια στα πόδια του. Θα ξαναγίνει κόσμημα του Ελληνικού πρωταθλήματος και παρόλο τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι υγειονομικά και οικονομικά πρέπει να ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ σε αυτή την στιγμή που μας έχει ανάγκη η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ !!!

Φίλε Κωστή σε ευχαριστούμε, το Ρέθυμνο έχει πολύ ΑΓΑΠΗ για αυτή την ομάδα και την στηρίζει πάντα, εμείς θα συνεχίσουμε στο επίπεδο που μας επιτρέπεται οικονομικά να έχουμε μία καθαρή, υγιή και σοβαρή ομάδα συνεχίζοντας το όραμα ανακατασκευής του γηπέδου της πόλης μας και λόγο που ξέρω προσωπικά και την δικιά σου αγάπη έχουμε το δικαίωμα να σου λέμε όλοι οι Ρεθεμνιώτες όχι αντίο αλλά στο ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ».

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.