ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Δηλώνει συμμετοχή στην Β’ Εθνική όμως…

Το Ρέθυμνο θα δηλώσει αύριο συμμετοχή στην Β’ Εθνική της σεζόν 2020-2021 αλλά αν τα χρήματα που απαιτούνται δεν βρεθούν, τότε θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Κρήτης (ΕΚΑΣΚ). Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, συζητήθηκε το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου, μετά την αποστασιοποίηση του Κώστη Ζομπανάκη από τα κοινά της ΚΑΕ. Αποφασίστηκε λοιπόν, η...
Ρέθυμνο: Δηλώνει συμμετοχή στην Β’ Εθνική όμως…

Το Ρέθυμνο θα δηλώσει αύριο συμμετοχή στην Β’ Εθνική της σεζόν 2020-2021 αλλά αν τα χρήματα που απαιτούνται δεν βρεθούν, τότε θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Κρήτης (ΕΚΑΣΚ).

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, συζητήθηκε το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου, μετά την αποστασιοποίηση του Κώστη Ζομπανάκη από τα κοινά της ΚΑΕ.

Αποφασίστηκε λοιπόν, η ομάδα να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν έτσι ώστε να συμμετάσχει στην Β’ Εθνική την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Ρέθυμνο θα δηλώσει συμμετοχή στη Β’ Εθνική και έχει προθεσμία 20 ημερών να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του.

Αν ο κόσμος του Ρεθύμνου ανταποκριθεί και μαζευτούν χρήματα τότε η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξης κατηγορίας του Ελληνικού μπάσκετ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αποσύρει την δήλωση συμμετοχής.

Φυσικά σε περίπτωση που το δεύτερο σενάριο υπερισχύσει, δηλαδή δεν μαζευτούν τα χρήματα, η ομάδα θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.