Ρέθυμνο

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο προχώρησε σε μια πολύ ωραία πρωτοβουλία εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό. Η κρητική ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Ιωνικό δίχως εισιτήριο, εφόσον φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διάρκειας, υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Αναλυτικά: Η ΚΑΕ Ρέθυμνο...

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο προχώρησε σε μια πολύ ωραία πρωτοβουλία εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό.

Η κρητική ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Ιωνικό δίχως εισιτήριο, εφόσον φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διάρκειας, υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (14 Δεκεμβρίου – 15.45), με σύνθημα «Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς!», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00 έως τη λήξη του.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2831036279.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram