Σοκαριστικό και αποκαλυπτικό βίντεο της κρυφής δραστηριότητας που είχε αναπτύξει γνωστός μπασκετμπολίστας στ’ αποδυτήρια της ομάδας του.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό αλλά και αποκαλυπτικό της κρυφής δραστηριότητας που είχε αναπτύξει γνωστός μπασκετμπολίστας στ’ αποδυτήρια της ομάδας του.

Οι κλοπές είχαν γίνει συχνό φαινόμενο στην ομάδα. Βεβαίως το «θύμα» ήταν ένας παίκτης (όχι περισσότεροι) ο οποίος κινήθηκε έξυπνα. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα σελίδα του ΑΝΤ1.

Και μυστικά. Αντί να αναστατώσει την ομάδα με φωνές και να αρχίσει ο ένας να υποψιάζεται τον άλλον, τοποθέτησε κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια και κοντά στο μέρος όπου άφηνε τα πράγματά του.

Θα ήταν ευδιάκριτο το ποιος θα πήγαινε κοντά στην τσέπη του για να του αρπάξει τα χρήματα. Κι όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ.

Είναι σοκαριστικό πάντως αυτό που έγινε και μάλιστα υπάρχει μεγάλη διαρροή στο βίντεο! Διότι δεν το είχαν απλώς στο πρωινάδικο του ΑΝΤ1 που έπαιξαν το θέμα αλλά από τη μέρα που συνέβη πρέπει να το έχει… όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο